پیشنهاد بنیاد IFRS برای تغییراتی در تکنولوژی طبقه‌بندی گزارشگری مالی بین‌المللی

هدف تغییرات پیشنهادی انعکاس تحولات فناوری در طبقه بندی[1] IFRS یا موارد مربوط به آن است. آنها همچنین با در نظر گرفتن تنوع در استانداردها و رویه‌ها با استفاده از طبقه بندی IFRS یا طبقه بندی های مشابه پشتیبانی از محیط های نظارتی بعمل می‌آورند.

تغییرات پیشنهادی عبارتند از:

به‌ روز رسانی‌های مشخصات XBRL [2];

استفاده از آدرس های HTTPS  به جای  HTTP برای فایل های XBRL طبقه‌بندی شده IFRS

تغییرات در پیوندهای URI[3] مرجع؛

ثبت نکات اضافی برای طبقه بندی IFRS

تغییرات در عناوین برای تعریف نقش های پایگاه پیوند.

آخرین مهلت ارسال نظرات 3 ژانویه 2022 است.

The IFRS Foundation has today published IFRS Taxonomy 2021—Proposed Update 2 Technology Update


[1] Taxonomy  – طبقه‌بندی‌ها لغت نامه های سلسله مراتبی خاص منطقه گزارش هستند که توسط جامعه XBRL استفاده می شود. آنها تعریف کننده برچسب های خاصی را که برای اقلام جداگانه داده‌ها (مانند “سود خالص”)، ویژگی ها و روابط متقابل آنها استفاده می شود.. طبقه بندی های مختلف برای مقاصد مختلف گزارش تجاری مورد نیاز خواهد بود. برخی از حوزه های قضایی ملی ممکن است برای انعکاس قوانین حسابداری محلی و سایر مقررات گزارش دهی به طبقه بندی گزارشگری خود نیاز داشته باشند. بسیاری از سازمان‌های مختلف، از جمله تنظیم‌کننده‌ها، صنایع خاص یا حتی شرکت‌ها، ممکن است برای پوشش نیازهای گزارش‌دهی تجاری خاص خود، به طبقه‌بندی یا پسوند طبقه‌بندی نیاز داشته باشند.

[2] XBRL یک چارچوب آزادانه و جهانی برای تبادل اطلاعات تجاری است. XBRL اجازه می دهد تا معنایی را که معمولاً در گزارش های تجاری مورد نیاز است بیان کند. این زبان مبتنی بر XML است و از نحو XML و فناوری‌های XML مرتبط استفاده می‌نماید. مانند : XML Schema، XLink، XPath و Namespaces

[3] URI یک دنباله منحصر به فرد از کاراکترها است که یک منبع منطقی یا فیزیکی مورد استفاده توسط فناوری های وب را شناسایی می کند. URI ها ممکن است برای شناسایی هر چیزی، از جمله اشیاء دنیای واقعی، مانند افراد و مکان ها، مفاهیم، یا منابع اطلاعاتی مانند صفحات وب و کتاب ها استفاده شوند.

Check Also

حسابداری و حسابرسی مبتنی بر فضای ابری

در سالهای اخیر با افزایش توان پردازشی، حجم دادهها به طور نجومی افزایش یافته است که این امر باعث شده، سازمانها برای بقا و تکامل، کاملاً به فناوری اطلاعات وابسته شوند. از اینرو با توجه به پیشرفت چشمگیر فناوری اطلاعات در دنیا، الزام است راهکار مناسبی که بتواند دسترسی به منابع و خدمات سازمانی را برای کاربران و ذی نفعان سازمان از راه دور و در یک محیط منعطف و پیشرفته با قابلیت توسعه پذیری و دسترسی سریع و امن فراهم سازد، شناسایی و اجرایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس وردپرس متخصص وردپرس متخصص ووکامرس افزونه وردپرس کابین وردپرس